Lördagshockey på Hovet – över 7 000 sålda biljetter!

Dela gärna!

Det är dags för lördagshockey igen! Härligt, eller hur? I och med vår 13:e raka hemmaseger mot Brynäs senast slog vi klubbrekordet – nu har vi chansen att utöka det ytterligare när Oskarshamn kommer på besök på lördagen! Matchstart 15.15 och över 7 100 biljetter är redan sålda. Vi vågar utlova bra drag och stämning denna dag – så köp biljett du också!

Till denna match går DIF:s partners in och stöttar så det finns biljetter för endast 99 kronor på flera utvalda sektioner!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning bakom A18

Passa på att spendera lönen på en snygg souvenir eller ett JK-medlemskap! Vi finns i souvenirbåset bakom A18 och har öppet från cirka 14.15 fram till matchstart samt i pauserna. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Bojkott mot kiosker och barer

Häromveckan gick vi tillsammans med UCS ut med en uppmaning till alla Djurgårdare om att bojkotta dryckesförsäljningen i barer och kiosker på Tele2 Arena och Hovet med anledning av Spendrups sponsoravtal med våra grönvita antagonister. Vi följer denna fråga noga och gick efter träningsmatchen mot Brann ut med den här informationen.