Rösta på Årets Järnkamin i ishockey 2019/2020!

Dela gärna!

Det är dags att utse Årets Järnkamin i ishockey 2019/2020. Du har chansen att vara med och rösta fram vinnaren.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Rösta längst ned i denna artikel! Omröstningen stänger på måndag den 9 mars klockan 23.59.

Här är spelarna som nominerats av Järnkaminernas styrelse, med tillhörande motivering:

#10 Niclas Bergfors

I skuggan av andra mer spektakulära spelare är det Bergfors som fått göra grovjobbet i sarghörnen och framför mål. Han tar enormt mycket stryk, gnäller aldrig och fortsätter alltid kriga oavsett hur det ser ut i matcherna.

#17 Henrik Eriksson

Med över 500 seriematcher i DIF är “Hank” en av några få unika spelare i svensk hockey, en sådan som alltid finns där och alltid ställer upp för lagkamraterna. Han har en underbar attityd till Djurgår’n och till alla han kommer i kontakt med runt föreningen.

#43 Tom Nilsson

Han har tagit fram ett specialskydd till sina skridskor – så att han ska kunna täcka ännu fler skott. Och då täcker han redan flest i serien. Tom ger alltid sitt yttersta, spelar alltid stenhårt men rättvist och är en förebild på och utanför isen.

#89 Niklas Svedberg

Det höjdes kanske lite på ögonbrynen när Svedberg valde att flytta hem till Stockholm. Det märks dock att han är hemma i laget i sitt hjärta. Han har vuxit fram till en vägg och spelar dessutom lite så där lagom fult när det behövs.

RÖSTA HÄR: