Viktig information inför Järnkaminernas årsmöte

Dela gärna!

På torsdagskvällen den 19 mars klockan 19.00 är det dags för årsmöte i Järnkaminerna, i Pokalrummet på Stadion.

Alla medlemmar i Järnkaminerna är välkomna. Du kan bli medlem på årsmötet. Om du ska komma får du dock gärna anmäla dig via vårt formulär så att vi kan anpassa lokalen m.m. efter mängden personer.

ANMÄL DIG HÄR

Har du några frågor kring årsmötet – kontakta [email protected]

Viktig information

Med anledning av coronavirusets utbrott i Sverige och världen har regeringen förbjudit sammankomster och tillställningar med fler än 500 personer. Eftersom antalet anmälda och tidigare års möten ej överstigit detta så har styrelsen beslutat att genomföra mötet som planerat.

Folkhälsomyndigheten har tagit fram ett antal riskbedömningar en arrangör för ett evenemang med färre än 500 personer ska ha i åtanke. Därför är det viktigt att du som har någon form av luftvägssymptom eller nyligen kommit hem från ett riskområde utomlands stannar hemma på torsdagen. Samma uppmaning gäller om du är i någon av riskgrupperna.

På plats i Pokalrummet kommer det finnas handsprit och det finns även en toalett vid entrén där man kan tvätta sina händer innan mötet.

Motioner och val

Inför årsmötet har två motioner inkommit till styrelsen – här kan du läsa motionerna i sin helhet och styrelsens yttranden

Här hittar du valberedningens förslag till styrelse i Järnkaminerna 2020

Här hittar du intervjuer med de ledamöter som föreslås till nyval

Välkomna till årsmötet!