Så kan du hjälpa DIF och Djurgårdsfamiljen just nu

Dela gärna!

I krisens spår påverkas såväl DIF och alla vi som håller vår förening kär. Det finns dock sätt som alla vi Djurgårdare kan bidra och hjälpa varandra genom denna svåra tid och komma starkare ut på andra sidan – tillsammans.

Här har vi samlat några initiativ som pågår just nu. Om du har andra tips på initiativ med DIF-koppling – mejla redaktionen på [email protected].

Fixa ett medlemskap i JK!

När den här krisen väl är över kommer vi och alla andra supporterföreningar i Sverige stå inför väldigt tuffa utmaningar framåt. Då behöver vi också vara rustade ekonomiskt för att klara av det. Med flera medlemmar blir vi både starkare ekonomiskt och vår röst blir än mer värd i den svenska idrottsrörelsen. Vi är trots allt kaos snart över 5 000 medlemmar redan i april!

Bli medlem här!

#TillsammansförDIF

DIF Fotboll och DIF Hockey gick i mars ut med en gemensam Swish-kampanj för att samla in välbehövliga pengar till våra två största sektioner – som har både herr- och damlag i de högsta serierna. Kampanjen består av biljettköp där en “biljett” kostar 50 kronor. Hittills har Djurgårdsfamiljen fyllt Stockholmsarenan och lite där till med en bit över 30 000 sålda!

Köp en stödbiljett för 50 kr/biljett – swisha till 123 404 13 49

*Swishnumret är DIF Hockeys men intäkterna delas mellan hockeyn och fotbollen!

Stötta DIF:s sponsorer

Flera företag går årligen in med viktiga pengar i DIF Fotboll och DIF Hockey. I kristider är det därför bra om Djurgårdsfamiljen kan visa det stödet tillbaka – kanske bara genom att byta leverantör av något man ändå skulle lägga pengar på. Läs mer om vilka företag du kan stötta på DIF.se och DIFHockey.se.

Stöd våra mindre DIF-föreningar!

Även om våra stora sektioner så klart också har störst utgifter lider även våra lite mindre DIF-föreningar av den här krisen. Flera av dem har gått ut med egna insamlingar och kampanjer:

Stötta DIF Innebandy här

Stötta DIF Handboll här

Stötta Östra station – köp takeaway eller presentkort!

Vårt andra hem, gamla fina Östra station, står liksom alla restauranger inför en väldigt tuff utmaning i och med krisen. Östra har fixat finfina möjligheter att köpa med sig mat hem, och jobbar även på lösningar för utkörning.

Om du inte har möjlighet att komma till Östra just nu kan du istället köpa ett presentkort som du kan utnyttja senare när det här kaoset är över. Då är du samtidigt med och stöttar Berit och de andra i personalen ekonomiskt nu när det behövs som mest. Köp presentkort här!

Stötta Östra – och vårdpersonalen!

Samtidigt har Djurgårdaren Jimmy El-Zein startat upp initiativet Tillsammans för Stockholm där han samlar in bidrag för att köpa matlådor till sjukhuspersonal runtom i Stockholm. Östra är givetvis en av restaurangerna som maten beställs ifrån! På så sätt stöttar du både Östra och vårdpersonalen! Läs mer om hur du bidrar på Instagram!

Swisha in ett tifobidrag!

När säsongen väl drar igång kommer det givetvis finnas storslagna tifoplaner. Stötta Sofialäktaren Tifos arbete – swisha ditt bidrag till 123 174 52 98