Stadsdelströjans dag – färga din stadsdel på lördag!

Dela gärna!

På söndag drar Allsvenskan 2020 igång efter många om och men. Som bekant så spelas serien utan publik och tyvärr ser det ut att dröja innan vi får möjlighet att tillsammans sjunga fram Djurgår’n igen.

Eftersom vi inte heller kan samlas och ladda upp tillsammans utlyser vi istället Stadsdelströjans dag nu på lördag den 13 juni, dagen innan den allsvenska premiären borta mot Sirius.

Vi uppmanar alla Djurgårdare att bära sin stadsdelströja med stolthet och visa att det snart är dags för de regerande mästarna att spela fotboll igen. Nästan 10 000 stadsdelströjor av olika slag såldes den här vändan och många har säkert kvar sin från tidigare år. Försäljningen är stängd för den här gången och många väntar på leverans i dessa tider. Har man inte fått sin tröja eller inte har någon – passa då istället på att bära matchtröja eller något annat Djurgårdsplagg!

Gå med i vårt Facebookevent och sprid ordet! Dela gärna med er av bilder där eller tagga oss på sociala medier (@jarnkaminerna på Twitter eller @jarnkaminerna_officiell på Instagram) så delar vi vidare.

Färga din stadsdel på lördag!