Över 5 100 medlemmar i JK – var med och stötta du också!

Dela gärna!

Ifjol var vi över 5800 medlemmar i Järnkaminerna och med det Sveriges största supporterförening. Det här året har inte alls blivit som någon av oss kunnat föreställa sig och vi vet fortfarande inte när vi får chansen att sjunga tillsammans på läktarna igen.

Därför är det glädjande att se att vi trots allt kaos nått en bit över den vanligtvis viktiga milstolpen 5 000 medlemmar. På dagen då Allsvenskan drar igång inför tomma läktare har vi 5 121 medlemmar i JK. Ni är alla otroligt viktiga för vår förening och för vår Djurgårdsfamilj! Även om JK:s ekonomi är välmående förlorar vi ju de intäkter vi har och framför allt vet vi ju inte hur länge krisen pågår. 2021 ska vi fira 40 år och för att det ska bli riktigt bra behöver vi ert stöd även 2020!

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

BLI MEDLEM FÖR 2020 HÄR (Du kan betala med kort eller Swish!)

Om du har några frågor om medlemskapet – kontakta oss via [email protected].