Alla till Malmö – köp fiktiva resebiljetter och stötta JK!

Dela gärna!

För snart nio år sedan genomförde Järnkaminerna en stor kampanj som gick under parollen “Alla till Malmö” och fixade ner ett stort bortafölje till Skåne under det år som JK/Blue Saints firade 30 år. 2021 är det dags att fira 40 år, och med rådande situation i världen behövs ditt stöd för att det året ska bli det bästa möjliga.

Fram till bortamatchen mot Malmö på onsdag den 1 juli utan publik släpper vi därför fiktiva resebiljetter. Nu ska vi visa att Sveriges absolut bästa bortafölje kan dominera trots att vi tvingas sitta hemma framför tv:n och följa vårt lag!

En fiktiv biljett kostar 50 kronor och du får köpa hur många du vill! Genom att vara med och swisha till 123 471 73 36 och märka betalningen “Malmö” är du också med och tävlar om fina priser, bland annat ett antal gratisresor när resandet kan komma igång samt olika souvenirpaket.

Vi vet att det här är en svår tid för väldigt många av oss, även ekonomiskt. Vi är glada för varje person, medlem eller inte, som vill vara med och bidra till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi hoppas att många kan tänka sig att köpa en resebiljett – om inte annat så investerar du pengen i dig själv och andra Djurgårdare!

Pengarna från de fiktiva biljetterna kommer att gå till Järnkaminernas 40-åriga jubileumsår 2021 då vi vill göra allt lite större och lite bättre än vanligt. JK:s ekonomi är god på kort sikt men det är osäkra tider framöver och det kommer också vara en annan verklighet vi vaknar upp i när allt börjar återgå till det normala. Vi är evigt tacksamma för allt stöd!

Glöm inte att du också kan stötta vårt Djurgårdens IF i denna svåra tid, bland annat så här:

DIF Fotboll säljer stödbiljetter till hemmamatcherna – läs mer och swisha här!

Alla som kan – begär inte tillbaka några pengar för ditt säsongskort utan låt de pengarna gå till DIF! Vi är nummer 1!