17 bussar fyllda till Malmö – missa inte att köpa stödbiljetter!

Dela gärna!

För snart nio år sedan genomförde Järnkaminerna en stor kampanj som gick under parollen “Alla till Malmö” och fixade ner ett stort bortafölje till Skåne under det år som JK/Blue Saints firade 30 år. 2021 är det dags att fira 40 år, och med rådande situation i världen behövs ditt stöd för att det året ska bli det bästa möjliga.

Fram till bortamatchen mot Malmö på onsdag den 1 juli utan publik släppte vi därför fiktiva resebiljetter. Vi ville visa att Sveriges absolut bästa bortafölje kan dominera trots att vi tvingas sitta hemma framför tv:n och följa vårt lag! Och ni Djurgårdare där ute antog utmaningen! Sedan i torsdags har vi fått in över 40 000 kronor till JK:s reseklubb, eller stödbiljetter som skulle fylla hela 17 bussar!

Stort tack för alla bidrag – och vi hoppas att det är ännu fler som vill swisha innan det är dags för match på onsdagskvällen!

En fiktiv biljett kostar 50 kronor och du får köpa hur många du vill! Genom att vara med och swisha till 123 471 73 36 och märka betalningen “Malmö” är du också med och tävlar om fina priser, bland annat ett antal gratisresor när resandet kan komma igång samt olika souvenirpaket.