Årets viktigaste resa – köp stödbiljetter till Göteborg borta!

Dela gärna!

Det finns två bortaresor som år efter år är de allra viktigaste att åka på – Göteborg och Malmö borta. Frågan är om inte just matchen mot IFK Göteborg på bortaplan är den allra viktigaste bortaresan vi har varje år. Tyvärr får vi ju inte åka på matchen mot dem nu på söndag men det finns sätt att visa ditt stöd för DIF och vår supporter- och resekultur ändå!

Till bortamatchen mot Malmö förra veckan sålde vi stödbiljetter på 50 kronor eller valfritt belopp där alla pengar gick till JK:s reseklubbs arbete för 2021, ett år då Järnkaminerna/Blue Saints firar 40 år. Kampanjen till Malmömatchen drog ett antal stödbiljetter som motsvarande hela 27 bussar. Det ledde till 63 300 kronor till Reseklubben, ett mycket välkommet tillskott. Ett stort tack till alla som var med och bidrog! Tio vinnare i vår tävling där kommer att dras inom kort och meddelas.

Inför Göteborg borta drar vi igång en liknande insamling igen. Det är årets andra stora bortamatch och en resa som vi alla hade sett fram emot. Nu får vi istället följa matcherna framför TV:n och drömma om framtida bortainvasioner. Allt ekonomiskt stöd till JK:s reseklubb kommer göra jubileumsåret 2021 till ett ännu roligare år och ju mer pengar vi får in desto mer kan vi lägga på prisvärda resor för alla våra medlemmar. Var med och visa ditt stöd inför Göteborg borta!

En fiktiv biljett kostar 50 kronor och du får köpa hur många du vill! Genom att vara med och swisha till 123 471 73 36 och märka betalningen “Göteborg” är du också med och tävlar om fina priser, bland annat ett antal gratisresor när resandet kan komma igång samt olika souvenirpaket.

Vi vet att det här är en svår tid för väldigt många av oss, även ekonomiskt. Vi är glada för varje person, medlem eller inte, som vill vara med och bidra till att göra vår verksamhet ännu bättre. Vi hoppas att många kan tänka sig att köpa en resebiljett – om inte annat så investerar du pengen i dig själv och andra Djurgårdare!

Pengarna från de fiktiva biljetterna kommer att gå till Järnkaminernas 40-åriga jubileumsår 2021 då vi vill göra allt lite finare och lite bättre än vanligt. JK:s ekonomi är god på kort sikt men det är osäkra tider framöver och det kommer också vara en annan verklighet vi vaknar upp i när allt börjar återgå till det normala. Vi är evigt tacksamma för allt stöd!

Glöm inte att du också kan stötta vårt Djurgårdens IF i denna svåra tid, bland annat så här:

DIF Fotboll säljer stödbiljetter till hemmamatcherna – läs mer och swisha här!