Alla medlemmar är ovärderliga – gör som 5 200 andra och bli medlem i JK!

Dela gärna!

Ifjol var vi över 5800 medlemmar i Järnkaminerna och med det Sveriges största supporterförening. Det här året har inte alls blivit som någon av oss kunnat föreställa sig och vi vet fortfarande inte när vi får chansen att sjunga tillsammans på läktarna igen.

Därför är det glädjande att se att vi trots allt kaos nått en bit över den vanligtvis viktiga milstolpen 5 000 medlemmar. När Allsvenskan drog igång inför tomma läktare var vi drygt 5 100 medlemmar och nu är vi närmare 5 200. Ni är alla otroligt viktiga för vår förening och för vår Djurgårdsfamilj!

Även om JK:s ekonomi är välmående förlorar vi ju de intäkter vi har och framför allt vet vi ju inte hur länge krisen pågår. 2021 ska vi fira 40 år och för att det ska bli riktigt bra behöver vi ert stöd även 2020!

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

BLI MEDLEM FÖR 2020 HÄR (Du kan betala med kort eller Swish!)

Om du har några frågor om medlemskapet – kontakta oss via [email protected].

Du kan också swisha oss direkt och bli medlem:

Swisha 150 kronor till

123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.

Medlemstävling – vinn Maggiotavla!

Tack vare Djurgårdskonstnären Patrik Dutty kan vi tävla ut en Veronica Maggio-tavla (specialutgåva!) han gjort till en lycklig medlem. För att vara med och tävla om tavlan måste du ha blivit medlem senast den 14:e augusti klockan 23.59. Detta gäller oavsett på vilket sätt du blivit medlem. Lycka till!