Succé för JK-pikén: ”Stort sug efter allt som har med DIF att göra”

Dela gärna!

Lagom till Champions League-kvalet under sensommaren släppte JK en guldkantad pikétröja som beställningsvara i webbshopen. Beställningen var endast öppen till och med den 31 augusti. Vi kan nu konstatera att pikén var en succé sett till att försäljningen endast skedde över nätet och sett till övriga omständigheter vi ställts inför. Över 200 tröjor såldes – vilket ger ett välkommet tillskott i dessa tider.

– Det här visar att suget efter allt som har med Djurgår’n att göra är stort där ute. Vi är tacksamma för allt stöd vi får från våra medlemmar. Vi tittar nu på vilka souvenirer vi kan släppa under hösten och vintern, säger Tor Brisfjord, souveniransvarig i Järnkaminernas styrelse.

Nu fortsätter vi med planeringen för kommande månader och det finns en del som är redo att släppas inom kort. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler för fler souvenirnyheter under hösten!

Missa inte att vi har större delen av vårt vanliga souvenirsortiment tillgängligt i webbshopen! Som medlem i JK har du en medlemsrabatt – rabattkoden hittar du på ”Mina sidor” i medlemssystemet!