Stötta DIF Bandy inför säsongen!

Dela gärna!

DIF Bandy går in i kommande säsong med mål att bredda föreningen. Detta har påbörjats genom att några nya spelare samt några nygamla knutits till truppen. Även på ledarsidan breddas truppen genom ny lagledare och materialansvarig. Bandyn bygger vidare inför framtiden med fortsättning på bandyskola/skridskokul som i några år har varit mycket uppskattat och till detta nu även ett nystartat ungdomslag.

A-laget spelar i Division 1 Östra med målet att i år skapa en skön stämning i och runt laget samt få en kontinuitet för flera år framåt. DIF siktar på att bli ett stabilt lag i toppen av div. 1 och inom något år klättra upp i Allsvenskan igen.

Bandyn spelar sedan några år tillbaka på Östermalms IP och de hoppas att regeringen släpper på restriktionerna angående publik så att man kan komma och heja fram laget där. Men som läget är nu kan du istället vara med och stötta hemifrån – genom att köpa stödinträde via swish 123-245 53 01

Vill man vara med att bidra till bandyns resa framåt så kan man bli 1891-medlem, bli stödmedlem eller köpa årskort till matcherna (Järnkaminerna går in gratis men det är kul med årskort). Det finns även möjlighet till sponsring på tröjor, arena och i matchprogram.

Läs mer om DIF Bandy på deras hemsida!