Rösta på Årets Järnkamin 2020!

Dela gärna!

Det har varit en märklig säsong som vi alla tvingats följa hemifrån i tv-soffan. Men det finns spelare som trots vår fysiska frånvaro verkligen visat hjärta och stått upp för skölden vi alla älskar. Det är dags att utse Årets Järnkamin 2020.

Kandidaterna som nominerats av Järnkaminernas styrelse är: Haris Radetinac, Fredrik Ulvestad, Jesper Karlström och Aslak Witry.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

#9 Haris Radetinac

Den spelare i dagens trupp som varit här längst av alla. Trots mångåriga skadeproblem och inte allt för mycket speltid ifjol har han det här året varit vår kanske bästa spelare och spelat kontinuerligt. Går in 100 procent i varenda närkamp hela matcherna, oavsett vilken kant eller vilken lagdel han spelar i.

#23 Fredrik Ulvestad

Årets målkung i DIF har varit minst sagt säker från straffpunkten men framför allt så är han en evighetsmaskin på mittfältet som är otroligt jobbig att möta för alla motståndare. Skapar utrymme och tid för sina lagkamrater med stenhårt arbete.

#6 Jesper Karlström

Kapten Karlis backar aldrig från en närkamp och missar inte en chans att säga vad han tycker om motståndare och domare. Har gjort många riktiga krigarinsatser från sin mittfältsposition och vi är glada att han valde att stanna efter SM-guldet ifjol och burit kaptensbindeln med den äran.

#16 Aslak Witry

Trots att han är högerback springer han så mycket att han också varit högerforward. Orken verkar aldrig ta slut, helt enkelt. Dessutom avgjorde han borta mot Solna aik med en finfin frispark, något vi minns tillbaka på med glädje.

RÖSTA HÄR: (Omröstningen stänger klockan 23.59 på onsdagen den 25 november)