Fortsätt vara nummer 1 – förläng ditt säsongskort hos DIF Fotboll!

Dela gärna!

Vi supportrar och säsongskortsinnehavare visade det här märkliga året att vi står bakom och stöttar Djurgår’n även när matcherna spelas utan publik. Att den allra största delen av säsongarna valde att låta DIF behålla pengarna har varit otroligt viktigt för föreningens ekonomi!

Nu har DIF öppnat upp för förlängning av säsongskorten till alla som hade det 2020. Alla säsongare har fått mejl med en unik bokningslänk och mer information.

Vi uppmanar alla Djurgårdare som har möjlighet att förlänga sitt säsongskort direkt! Förlängningen pågår fram till och med den 31 januari. Om du förlänger innan den 31 december får du dessutom 15% rabatt (om du avstod ersättning 2020) och kan beställa en säsongskortsmössa.

DIF har möjliggjort en reservation för de som inte kan förlänga just nu på Sofialäktaren. Då betalar man 300 kronor nu och sedan får man en fråga från DIF i mars om man vill förlänga eller släppa sin plats.

När du köper säsongskort kan du också passa på att förlänga ditt medlemskap i JK och skänka en hundring till Reseklubbens verksamhet! OBS! Om du behöver köpa JK-medlemskap lägger du till det på sida 4 när du köper säsongskort! Om du redan är medlem så klickar du i det på sida 2.

Läs mer om säsongskortsförsäljningen på DIF.se/2021

Mejla till [email protected] om du inte fått något mejl eller har andra frågor.