Så här löser du ditt medlemskap i Järnkaminerna för 2021!

Dela gärna!

Även om mycket är oklart i Sverige och världen just nu vet vi att 2021 är året då Järnkaminerna/Blue Saints firar 40 år. Vi hoppas så klart kunna fira detta med er medlemmar under hela året på olika sätt, oavsett om det är tillsammans eller hemifrån. Ditt medlemskap ger oss också en ännu starkare röst i dialogen med DIF och med makthavare runt idrotten, något som kommer bli ännu viktigare när samhället till slut kan öppna upp igen.

Sedan vi släppte medlemskapet i mitten av november har nästan 2 700 personer valt att fixa medlemskap för 2021! Det innebär att vi ligger mycket bra till jämfört med 2020 trots att DIF släppt sina säsongskort senare i år. Under vårt rekordår 2019 nådde vi dessutom över 2 000 först i början av januari.

Vår ekonomi efter 2020 är god då våra största utgifter (resorna) tyvärr försvunnit. Man ska dock vara medveten om att när vi väl kan börja åka igen lär det kunna bli dyrare för oss som arrangör än tidigare på grund av restriktioner och en förändrad resebransch. Ditt stöd som medlem kommer vara nyckeln för att detta inte ska drabba resenärerna prismässigt i så hög utsträckning.

Trots allt som händer är det som sagt ändå vårt 40-årsjubileum, och vad passar då bättre än att slå medlemsrekord och passera 6000 medlemmar för första gången? Förnya ditt medlemskap direkt!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2020?

Du är förlåten, bli medlem här och betala med kort eller Swish!

Var du medlem 2020? Så här förnyar du:

  • Den 16 november började vi skicka ut e-postavier via vårt medlemssystem Föreningshuset direkt till din angivna mejladress! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Trots att förfallodatum var 2020-12-31 går den att betala ett tag till. Om du betalar via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap direkt där under fliken ”Ekonomi”.
  • Du kan lägga till JK-medlemskap när du förlänger ditt säsongskort hos DIF Fotboll

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2009 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2021.