Lönen är här – förläng ditt säsongskort hos DIF Fotboll!

Dela gärna!

Vi supportrar och säsongskortsinnehavare visade under 2020 att vi står bakom och stöttar Djurgår’n även när matcherna spelas utan publik. Att den allra största delen av säsongarna valde att låta DIF behålla pengarna har varit otroligt viktigt för föreningens ekonomi!

Nu är det dags att förlänga ditt säsongskort för 2021 om du inte redan gjort det – det är bara den här veckan kvar! Över 6 000 har redan förlängt varav en bit över 1 000 på Sofialäktaren!

Vi uppmanar alla Djurgårdare som har möjlighet att förlänga sitt säsongskort direkt! Förlängningen pågår fram till och med söndag den 31 januari. 

DIF har möjliggjort en reservation för de som inte kan förlänga just nu på Sofialäktaren. Då betalar man 300 kronor nu och sedan får man en fråga från DIF i mars om man vill förlänga eller släppa sin plats.

När du köper säsongskort kan du också passa på att förlänga ditt medlemskap i JK och skänka en hundring till Reseklubbens verksamhet! OBS! Om du behöver köpa JK-medlemskap lägger du till det på sida 4 när du köper säsongskort! Om du redan är medlem så klickar du i det på sida 2.

Läs mer om säsongskortsförsäljningen på DIF.se/2021

Mejla till [email protected] om du inte fått något mejl eller har andra frågor.