Jubileumsnyhet: JK:s telefonsvarare gör comeback!

Dela gärna!

Lagom till det nya året kan vi presentera en nostalgisk nyhet för alla er som varit med ett tag på läktarna. Innan internet kom och blev allas största informationskanal fick man klara sig på det man hade. I Blue Saints och JK:s fall blev det en telefonsvarare, ett infonummer dit medlemmar kunde ringa och till exempel få reda på det senaste snacket från läktarna och hur man bokade in sig på kommande resor och samlingar, eller hur man köpte biljetter till nästa derby.

2021 firar vi 40 år i Djurgår’ns tjänst och vi kommer bland annat uppmärksamma detta med en hel del nostalgi under året. Därför kan vi med glädje berätta att telefonsvararen gör comeback under det här året – med samma gamla nummer som vi hade då! Den är redan igång så för att få reda på den absolut viktigaste informationen just nu:

Ring 08 783 79 77

 

 

Vi kommer under året ha möjlighet att vid enstaka tillfällen också ta in meddelanden eller till och med svara på samtal, håll utkik för mer information kring detta!