Rösta på Årets Järnkamin 2020/2021!

Dela gärna!

Det har varit en ovanlig, lång och jobbig säsong, men trots allt som hänt finns det några spelare som utmärkt sig på det sätt som vi älskar. Det har blivit dags att utse Årets Järnkamin.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Omröstningen stänger lördagen den 20 mars klockan 23.59.

Här är de tre kandidaterna som utsetts av Järnkaminernas styrelse, med tillhörande motivering:

#10 Niclas Bergfors

När andra spelare inte levererat eller varit skadade har han klivit fram och varit bästa målskytten. Tar enorm mycket stryk framför mål, har stått för flera otroliga skottäckningar i egen zon och stått upp när det blåst som snålast. Har fortfarande inte missat en enda match sedan han kom till klubben.

#37 Jesper Pettersson

Han är knappast seriens största back men spelar med stort hjärta. Står alltid upp för sin målvakt och för sina övriga lagkamrater och har också bidragit med sin inställning och vilja under hela säsongen. Han lyfter och peppar alltid sina lagkamrater på isen eller från båset.

#43 Tom Nilsson

Att den skadebenägne backen inte blivit skadad just detta år känns smått otroligt, med tanke på hur många skott han täckt i viktiga lägen. Det är inte alla spelare som tar ett slagskott i bröstet för sin klubb men Tom gör det flera gånger varje match. Otroligt viktig i defensiven med sitt fysiska spel.

RÖSTA HÄR:

Foto: Josefin Andersson