Färre än 900 platser kvar – köp säsongskort på Sofialäktaren!

Dela gärna!

Allsvenskan närmar sig med stormsteg! DIF inleder borta mot Elfsborg söndagen den 11 april, som alla vet spelas matcherna dock inför tomma läktare än så länge. Även om vi i dagsläget inte vet exakt när vi får chansen att beträda läktarna igen så uppmanar vi ALLA Djurgårdare att köpa säsongskort. Du stöttar på det sättet DIF Fotboll genom denna svåra tid och du är också bland de som först kommer få gå på matcherna igen när det väl är dags.

På Sofialäktarens nedre del återstår det nu färre än 900 säsongskort så säkra din plats nu lagom till påskfirandet!

Säsongskortsförsäljningen är en otroligt viktig inkomstkälla för föreningen, särskilt i dessa svåra pandemitider. Se till att köpa säsongskort så hoppas vi att vi kan ses på läktarna snart igen!

Läs mer och köp säsongskort här!