Sista chansen att köpa säsongskort – över 8 200 sålda!

Dela gärna!

DIF har inlett Allsvenskan med två fina segrar mot bra motstånd, och på hemmapremiären mot IFK Norrköping släpptes för första gången ett litet antal säsongare in på matchen. Även om vi i dagsläget inte vet exakt när vi får chansen att beträda läktarna igen på riktigt så uppmanar vi ALLA Djurgårdare att köpa säsongskort. Du stöttar på det sättet DIF Fotboll genom denna svåra tid och du är också bland de som först kommer få chansen gå på matcherna när det råder restriktioner och som kommer vara först in när det väl går att fylla läktarna till bredden.

På Sofialäktarens nedre del återstår det nu färre än 900 säsongskort så säkra din plats nu! Totalt har DIF sålt över 8 200 säsongskort. OBS! Säsongskortsförsäljningen stänger den 26 april klockan 23.59!

Säsongskortsförsäljningen är en otroligt viktig inkomstkälla för föreningen, särskilt i dessa svåra pandemitider. Se till att köpa säsongskort så hoppas vi att vi kan ses på läktarna snart igen!

Läs mer och köp säsongskort här!