Stadsdelströjans dag på måndag – färga din stadsdel!

Dela gärna!

DIF har inlett Allsvenskan med tre raka segrar och toppar tabellen. Vi vill inget hellre än att få sjunga fram vårt lag på plats allihop, men vi vill också hitta sätt för oss alla där hemma att finna gemenskap.

Eftersom vi inte heller kan samlas och ladda upp tillsammans utlyser vi istället Stadsdelströjans dag nu på måndag den 3 maj, samma dag som det allsvenska toppmötet mot Malmö FF på Stockholmsarenan.

Vi uppmanar alla Djurgårdare att bära sin stadsdelströja med stolthet och visa att det snart är dags för serieledarna Djurgårdens IF att ta sig an ännu en toppkonkurrent. Nästan 10 000 stadsdelströjor av olika slag såldes förra våren och många har säkert kvar sin från tidigare år. Har man ingen stadsdelströja – passa då istället på att bära matchtröja eller något annat Djurgårdsplagg!

Gå med i vårt Facebookevent och sprid ordet! Dela gärna med er av bilder där eller tagga oss på sociala medier (@jarnkaminerna på Twitter eller @jarnkaminerna_officiell på Instagram) så delar vi vidare.

Färga din stadsdel på måndag!