Över 4 100 medlemmar i JK – bli medlem du också!

Dela gärna!

Även om mycket är oklart i Sverige och världen just nu vet vi att 2021 är året då Järnkaminerna/Blue Saints firar 40 år. Vi hoppas så klart kunna fira detta med er medlemmar under hela året på olika sätt, oavsett om det är tillsammans eller hemifrån. Ditt medlemskap ger oss också en ännu starkare röst i dialogen med DIF och med makthavare runt idrotten, något som kommer bli ännu viktigare när samhället till slut kan öppna upp igen.

Nu mot slutet av april har vi passerat 4 000 medlemmar vilket är en bra siffra sett till förutsättningarna, men vi är inte nöjda. Hjälp oss växa!

Vår ekonomi efter 2020 är god då våra största utgifter (resorna) tyvärr försvunnit. Man ska dock vara medveten om att när vi väl kan börja åka igen lär det kunna bli dyrare för oss som arrangör än tidigare på grund av restriktioner och en förändrad resebransch. Ditt stöd som medlem kommer vara nyckeln för att detta inte ska drabba resenärerna prismässigt i så hög utsträckning.

Trots allt som händer är det som sagt ändå vårt 40-årsjubileum, och vad passar då bättre än att slå medlemsrekord och passera 6000 medlemmar för första gången? Förnya ditt medlemskap direkt!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2020?

Du är förlåten, bli medlem här och betala med kort eller Swish!

Var du medlem 2020? Så här förnyar du:

  • För ett par veckor sedan fick man hem en avi i brevlådan som går att betala som en vanlig räkning. Avin har förfallodatum 2021-04-30.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura har fått upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap direkt där under fliken ”Ekonomi”.
  • Du kan lägga till JK-medlemskap när du köper ditt säsongskort hos DIF Hockey, som börjar säljas på fredagen den 30 april

Har du frågor om medlemskapet? – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2009 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2021.