Jubileumskort – säkra din plats i Hovets kurva i två säsonger!

Dela gärna!

En hel hockeysäsong med en tomt ekande kurva på Hovet blev precis så märklig och hemsk som många befarade. Utan oss på läktarna är det inte samma sak. Nu handlar det om att komma stärkta ut ur pandemin och in i framtiden. Djurgår’n behöver vårt stöd för att lyfta som lag och som förening, och det finns inget vi hellre vill än att vara tillbaka på Hovet och sjunga fram DIF.

På fredagen den 30 april släpps säsongskorten till klacken. Tack vare ett mycket gott samarbete mellan Järnkaminerna och DIF Hockey kan vi presentera Jubileumskortet. Säsongskortet för nästa säsong kostar 1981 kronor inklusive slutspel, en blinkning till Blue Saints grundande och en hyllning till JK:s 40-årsjubileum. Du har dessutom möjlighet att köpa till säsongen därefter på en och samma gång för 1922 kronor inklusive slutspel, en hyllning till DIF Hockeys 100-årsjubileum nästa år. Totalpriset för de båda säsongerna blir alltså 3 903 kronor.

Klackkortets pris har efter samarbetet mellan supportrar och förening sänkts med drygt 600 kronor jämfört med 2020/2021, med syftet att tillsammans bygga ett starkare DIF Hockey och en starkare levande kurva.

För att kunna köpa detta jubileumskort måste du vara medlem i Järnkaminerna eller i DIF Hockey, det går att köpa vid beställningstillfället.

Under kampanjen kommer dessutom flera av DIF:s legendarer vara med och bidra till haussen, och i samband med att antalet sålda säsongskort når vissa milstolpar kommer priset för alla som köpt säsongskort bli billigare.

Vi uppmanar alla Djurgårdare som har möjligheten att säkra upp sig för två säsonger redan nu. Vi ska lyfta vår förening till nya höjder och du kommer vilja vara med på det tåget. Har du inte möjlighet att betala hela summan nu så finns alternativet att delbetala.

KÖP JUBILEUMSKORT HÄR

Målet är att fylla Hovet, och vi gör det tillsammans. Vi ska gemensamt se till att vår förening står så bra rustad som möjligt när allt blir mer normalt igen. Vi ska se till att sången ska eka på Hovet som den aldrig gjort förut.

Att köpa ett säsongskort i klacken är också ett sätt att skriva under på att man ska stå upp, sjunga högt och försöka ge allt för att DIF ska vinna varje match på Hovet, oavsett vad som händer. Kan man inte ställa upp på det finns det andra sektioner att köpa säsongskort på istället.