Krönika: En nystart för hockeyn och för Hovets kurva

Dela gärna!

På självaste valborgmässoafton kan vi stolt presentera ett jubileumskort som ger alla Djurgårdare chansen att köpa klackkort till hockeyn för både 2021/2022 och 2022/2023 till ett väldigt bra pris. Från JK:s håll är vi glada över att ha haft så bra dialog med DIF Hockey att vi kan erbjuda det här till alla våra medlemmar och andra Djurgårdare. Det handlar om en prissänkning på cirka 600-700 kronor och ett klackkortspris som är tillbaka på nivån som det var för cirka tio år sedan. Klackens säsongskort är och ska vara kraftigt subventionerade för genom att köpa klackkort ställer man också upp på att man ska stå upp, sjunga och ge allt för seger när DIF spelar på Hovet. Det är ett ansvar vi alla har som står i kurvan.

Jubileumskortet och den gemensamma säsongskortskampanjen som nu lanserats är bara en liten del i det mycket goda samarbete som finns mellan JK och DIF Hockey och som utvecklas enormt mycket bara under pandemiåret. Förhoppningsvis kan vi göra ännu mer bra saker tillsammans i takt med att vi får komma tillbaka till läktarna.

I över ett år har många av oss kämpat med andra utmaningar i livet men kärleken till skölden och längtan tillbaka till läktarna har alltid varit stark. Den längtan kommer hela Hovet kunna kanalisera när vi återigen kan fylla arenan tillsammans. Det är en dag jag aldrig skulle vilja missa för hela mitt liv – jag tror att det finns väldigt många av er där ute som känner likadant. Så köp säsongskort – och gör det nu!

Hockeysäsongen var turbulent och märklig. Efter att den tog slut har mycket hänt på kort tid men det är värt att påminna sig själv om detta: Djurgår’n står kvar, Djurgår’n reser sig alltid. Det är vi supportrar som är föreningens bultande hjärta. Vår gemenskap och sång är vårt enskilt största vapen för att vårt lag ska vinna.

Nu låter vi månaderna innan säsongen 2021/2022 bli en nystart för DIF Hockey, en hyllning till vår historia och våra jubileum och en dröm om en levande kurva som lyfter Hovets tak som aldrig förr.

KÖP JUBILEUMSKORT HÄR!

Viktor Adolfsson
Ordförande Järnkaminerna