Gör som många andra Djurgårdare – köp vår Blue Saints-vindjacka!

Dela gärna!

Under 2021 är det 40 år sedan Blue Saints grundades och det är ett jubileum som vi uppmärksammar på flera olika sätt under året. På souvenirsidan har vi redan släppt den allra första Blue Saints-tröjan som togs fram, men vi har också haft en medlemsförsäljning av en mörk vindjacka med helgonet på bröstet som gjort stor succé. De två första släppen sålde slut på bara någon timme eller två. Lagom till majlönen släppte vi därför upp ytterligare en chans att beställa vindjackan och nu får alla möjlighet att kunna beställa hem sitt exemplar.

Vindjackan kostar 400 kronor och genom att köpa den är du så klart också med och stöttar Järnkaminernas arbete och ger välbehövliga tillskott som kommer behövas när vi alla får vara tillbaka på läktarna runtom i landet igen.

KÖP VINDJACKAN HÄR!