Över 4 700 medlemmar i JK – bli medlem du också!

Dela gärna!

Sommaren är här, det värsta trycket börjar släppa och vi hoppas att vi inom kort ska kunna bli fler och fler Djurgårdare som får gå på matcherna när vårt lag spelar. Vad passar då bättre än att vara helt redo för sommaren genom att också fixa medlemskap i Järnkaminerna under föreningens 40-årsjubileum?

I början av juni har vi passerat 4 700 medlemmar vilket är en bra siffra sett till förutsättningarna, men vi är inte nöjda. Hjälp oss växa!

Vår ekonomi efter 2020 är god då våra största utgifter (resorna) tyvärr försvunnit. Man ska dock vara medveten om att när vi väl kan börja åka igen lär det kunna bli dyrare för oss som arrangör än tidigare på grund av restriktioner och en förändrad resebransch. Ditt stöd som medlem kommer vara nyckeln för att detta inte ska drabba resenärerna prismässigt i så hög utsträckning.

Trots allt som händer är det som sagt ändå vårt 40-årsjubileum, och vad passar då bättre än att slå medlemsrekord och passera 6000 medlemmar för första gången? Förnya ditt medlemskap direkt!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Bli medlem direkt via Swish!

Swisha 150 kronor till 123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

Var du inte medlem 2020?

Du är förlåten, bli medlem här och betala med kort eller Swish!

Har du frågor om medlemskapet? – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2009 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2021.