Bussresa till Kalmar söndagen den 25 juli – fler platser släppta!

Dela gärna!

Bortabusslivet är äntligen tillbaka – det är dags att få åka med Djurgårdsfamiljen på vägarna igen! I takt med att fotbollens läktare öppnas upp så kommer nu ett första tillfälle för en del av Djurgårdsfamiljen att åka på bortaresa för första gången sedan cupmatchen mot Sandviken i början av mars 2020.

300 bortasupportrar kommer att släppas in på matchen Kalmar-DIF den 25 juli. Matchbiljetterna släpptes till DIF Fotbolls säsongare tisdagen den 20 juli klockan 12.00 (håll utkik på din mejl om du är säsongare).

Med anledning av detta kommer vi för första gången sedan corona slog till att nu arrangera en bussresa med Reseklubben. Bussen har 73 platser och en bussplats kostar 200 kronor. Det är ett tydligt subventionerat pris, som en välkommen tillbaka-present till våra resenärer. Är du inte medlem kostar resan 360 kronor och då ingår ett JK-medlemskap för 2021 i priset.

OBS! Matchbiljett löses på egen hand, JK har inga biljetter till våra bussresenärer!

BOKA DIN RESA HÄR

 

Riktlinjer angående covid-19

Restriktionerna för långfärdsresor är sedan den 15 juli lättade och därmed kan vi arrangera en (förhoppningsvis) fullsatt bussresa. Det finns dock vissa riktlinjer som vi ber alla resenärer följa:

– Stanna hemma om du har det minsta sjukdomssymtom!

– Visa hänsyn till medresenärer och andra utomstående i samband med stopp och liknande.

– Tvätta händerna noga med tvål och vatten, i annat fall kommer även handsprit finnas tillgänglig vid påstigning på bussen