Samlingsinfo inför DIF-Häcken på söndag

Dela gärna!

Det är dags för hemmamatch igen på Stockholmsarenan och nu med ytterligare ett par tusen Djurgårdare på läktarna jämfört med de tidigare hemmamatcherna denna sommar. Häcken står för motståndet och tidig söndagsmatch och semestertider borde kunna innebära många blåränder i området från tidigt!

Vi uppmanar alla Djurgårdare att återigen samlas på Slaktkyrkan som inför förra hemmamatchen (för mer info om stället – läs i förra nyheten). Dessutom finns flertalet krogar runtom Globentorget och i området som alla lär bli välfyllda denna dag.

På måndag öppnar också Östra upp efter sommaren men redan denna söndag så har Berit och gänget så klart extraöppet när det är hemmamatch. Berit har också fixat buss från Östra till arenan. Boka bord och bussplats via Östra på 08 612 00 14

Njut av solen, sjung upp tillsammans och ge allt för Djurgår’n på läktarna!