Hjälp JK över 5 000 medlemmar – för femte året i rad!

Dela gärna!

Djurgår’n och livet har gradvis börjat närma sig något som i alla fall liknar det normala, även om det fortfarande är ett minst sagt onormalt år. I början av augusti har vi cirka 200 medlemmar kvar till att för femte året i rad nå över den viktiga milstolpen 5 000 medlemmar, och det hoppas vi verkligen nå inom kort!

Vår ekonomi är just nu god då våra största utgifter (resorna) tyvärr försvunnit under det senaste ett och ett halvt året. Man ska dock vara medveten om att när vi väl kan börja åka igen lär det kunna bli dyrare för oss som arrangör än tidigare på grund av restriktioner och en förändrad resebransch. Ditt stöd som medlem kommer vara nyckeln för att detta inte ska drabba resenärerna prismässigt i så hög utsträckning.

Trots allt som händer är det som sagt ändå vårt 40-årsjubileum, och vad passar då bättre än att slå medlemsrekord och passera 6000 medlemmar för första gången? Bli medlem direkt via vårt smidiga medlemssystem där du kan betala med kort eller Swish:

BLI MEDLEM HÄR! 

Är du redan medlem? Sprid länken till dina vänner!

Bli medlem direkt via Swish!

Swisha 150 kronor till 123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

Har du frågor om medlemskapet? – kontakta oss via [email protected].