Samlingsinfo inför hemmaderbyt mot aik

Dela gärna!

På söndag är det dags för ett ovanligt hemmaderby där vi ska ge allt på läktarna för att ta hem en seger. Det kommer vara över 9 000 taggade Djurgårdare mot 11 aikare nere på planen, och stämningen väntas bli därefter. För att maximera den här känslan är det oerhört viktigt att vi visar våra färger i hela området under matchdagen från tidigt. När krogarna öppnar vid 11.00 ska vi vara på plats och sjunga upp tillsammans var det än är möjligt!

Vi uppmanar Djurgårdare att se till att fylla alla ställen som går: Greken, Globen Star, Blues och de andra ställena runt Globentorget. Slaktkyrkan som vi samlats på de två senaste matcherna är också öppet från 12.00 nere i Slaktis och kan välkomna 600 Djurgårdare. Vi kommer behöva alla ställen för att få plats och det kommer vara bra drag överallt! Har du inte åldern inne så är det en perfekt dag att hänga och sjunga med andra Djurgårdare uppe på Globentorget! Alla Djurgårdare som ska på matchen bör vara i området från tidigt – oavsett ålder!

Gamla fina Östra station har självklart också öppet på söndag! Berit har också fixat buss från Östra till arenan. Boka bord och bussplats via Östra på 08 612 00 14

KROSSA GNAGET!