Ny chans att köpa Jubileumskort i klacken till hockeyn – över 900 sålda!

Dela gärna!

En hel hockeysäsong med en tomt ekande kurva på Hovet blev precis så märklig och hemsk som många befarade. Utan oss på läktarna är det inte samma sak. Nu handlar det om att komma stärkta ut ur pandemin och in i framtiden. Djurgår’n behöver vårt stöd för att lyfta som lag och som förening, och det finns inget vi hellre vill än att vara tillbaka på Hovet och sjunga fram DIF.

I våras släppte Järnkaminerna och DIF Hockey tillsammans Jubileumskortet, där man kunde köpa en eller två säsonger i klacken till grymma priser. Eftersom vi innan försäljningen stängde nådde 700 sålda är priset 1842 kronor för en säsong och 3629 kronor för två säsonger – just nu. För nu öppnas nämligen försäljningen upp igen! Nästa milstolpe är 1200 sålda klackkort, då blir priset för alla ännu mer förmånligt!

Klackkortets pris har efter samarbetet mellan supportrar och förening sänkts med, i grunden, drygt 600 kronor jämfört med 2020/2021, med syftet att tillsammans bygga ett starkare DIF Hockey och en starkare levande kurva.

För att kunna köpa detta jubileumskort måste du vara medlem i Järnkaminerna eller i DIF Hockey, det går att köpa vid beställningstillfället.

Vi uppmanar alla Djurgårdare som har möjligheten att säkra upp sig för två säsonger redan nu. Vi ska lyfta vår förening till nya höjder och du kommer vilja vara med på det tåget. Har du inte möjlighet att betala hela summan nu så finns alternativet att delbetala.

KÖP JUBILEUMSKORT HÄR

Målet är att fylla Hovet, och vi gör det tillsammans. Vi ska gemensamt se till att vår förening står så bra rustad som möjligt när allt blir mer normalt igen. Vi ska se till att sången ska eka på Hovet som den aldrig gjort förut.

Att köpa ett säsongskort i klacken är också ett sätt att skriva under på att man ska stå upp, sjunga högt och försöka ge allt för att DIF ska vinna varje match på Hovet, oavsett vad som händer. Kan man inte ställa upp på det finns det andra sektioner att köpa säsongskort på istället.