Samling i Globenområdet inför DIF-Mjällby

Dela gärna!

DIF leder återigen Allsvenskan och varje match är nu som en cupfinal där vi ska ge allt för att bibehålla positionen som Sveriges bästa lag. På måndag klockan 19.00 är det dags att möta Mjällby på Stockholmsarenan och runt 9 000 Djurgårdare får chansen att sjunga fram DIF på plats från läktarna.

Inför denna måndagsmatch uppmanar vi Djurgårdare att samlas på krogarna runtomkring i Globenområdet och på Globentorget! Tyvärr har Slaktkyrkan varit tvungna att stänga tills vidare efter inspektion från myndigheterna men det finns gott om ställen att välja på i anslutning till arenan. Sjung upp med andra DIF inför ännu en viktig match!

Östra fixar buss!

Gamla fina Östra station har självklart också öppet på söndag! Berit har också fixat buss från Östra till arenan. Boka bord och bussplats via Östra på 08 612 00 14