Jubileums-USB släpps på Östra på lördag!

Dela gärna!

I år är det 40 år sedan Blue Saints grundades, och man kan lugnt säga att vi varit med om en del sedan dess. Nu har vi samlat något av det bästa, roligaste och sjukaste på en smidig USB-sticka. 15 timmars ren och skär blårandig propaganda i ett antal nedslag från de senaste 40 åren. Här finns en trailer med en del av materialet!

Bara 300 exemplar har tagits fram av denna USB och vi släpper den på Östra station när de öppnar klockan 11.00 nu på lördag, då vi också laddar upp inför damlagets match mot Växjö på Stadion klockan 13.00. Köp biljett till matchen här!

Vi kommer att vara kvar på Östra fram till cirka 12.30 och kommer även att sälja USB:n efter damernas match (från cirka 15.00) om det finns några kvar att sälja.

USB:n kostar endast 100 kronor och alla som köper måste vara medlem i Järnkaminerna. Du kan snabbt och enkelt bli medlem HÄR (betala med kort eller Swish) och visa upp din bekräftelse på Östra. Du kan även bli medlem på plats.

OBS! Östra öppnar klockan 11.00 men köket öppnar först 12.00 för de som tänkt äta. Eftersom platserna på Östra är begränsade så boka gärna bord via telefon på 08 612 00 14

Vi ses på Östra och på Stadion på lördag!