All info inför Sirius borta på söndag

Dela gärna!

På söndag spelar DIF borta mot Sirius i Uppsala, den sista matchen innan höstens första landslagsuppehåll. Vi har tilldelats 600 biljetter på bortasektionen som sålde slut direkt när de släpptes på torsdagen. Har du ingen biljett så håll utkik på sociala medier då det kan finnas Djurgårdare som har någon över.

Samling på Kappa Bar

Vi är vana vid att ha stora samlingar i Uppsala men restriktionerna som råder gör detta svårare, och flera ställen håller stängt. Kappa Bar på Svartbäcksgatan 29 håller dock öppet från 11.00 för Djurgårdare, och stället ägs även av en säsongare. De har 150 platser inomhus och 80 utomhus och det är först till kvarn som gäller. Dagen till ära kommer stället ha 15 procents rabatt på hela sitt utbud.

Får man inte plats där finns det andra ställen att försöka med mellan Kappa Bar och Studenternas IP. Baren ligger cirka 15 minuters promenad från arenan.

Pendeltågsinfo

Precis som vanligt när det gäller Uppsala så har vi ingen organiserad bussresa eller liknande men vi uppmanar Djurgårdare som inte reser på egen hand att ta pendeltåget, och då följande avgångar:

För att komma fram till samling:

Avgång 10.08 från Stockholm C

För att komma fram till match:

Avgång 13.08 från Stockholm C

På tågen får man gärna sjunga men banka inte sönder rutor eller sätta upp klistermärken och tänd absolut ingen pyro varken i närheten av perrongen eller tåget.


Vi ses i Uppsala!