Dubbel-DIF på lördag – vi ses på Stadion och på Hovet!

Dela gärna!

På lördagen är det äntligen dags för hockeysäsongen 2021/2022 att dra igång när DIF spelar hemma mot Skellefteå på Hovet klockan 18.00. Nu blickar vi egentligen fram emot den riktiga ”Djurgårdspremiären” den 30 september när restriktionerna släppt och vi kan ha fullsatt mot Leksand, men lördagen blir ändå ett startskott på något nytt med över 2 000 Djurgårdare på Hovet för första gången sedan våren 2020.

Inför säsongen har DIF till exempel värvat hem Marcus Sörensen, som kommer spela i premiären. Endast säsongare har kunnat boka biljett till denna match och biljetterna mejlas ut från DIF Hockey.

Lördagen kan också bli en klassisk dubbel-DIF, och det var ju också ett tag sedan. Fotbollsdamerna tar nämligen emot Vittsjö på Stadion klockan 15.00 så man hinner med den matchen innan man beger sig mot Hovet om man fått biljett till hockeyn. Har man säsongskort på dammatcherna så är det bara att använda det som vanligt. Har man inte säsongskort köper man matchbiljett HÄR!

Passa på att göra ett besök på Östra inför damernas match, ta ett par öl och käka lunch för att stötta Berit med personal! Boka bord på Östra via 08 612 00 14

Stöd Djurgår’n på plats!