Åk med JK till Östersund den 26 september – boka din resa här!

Dela gärna!

Söndagen den 26 september är nästa gång vi får tillfälle att sjunga fram Djurgår’n från en bortaläktare igen, denna gång på Jämtkraft Arena i Östersund. JK ordnar därför bussresa och redan nu kan du säkra din plats på denna! Bussresan kostar 450 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 610 kronor men då ingår ett medlemskap i JK för 2021 vilket är ett krav för att få åka med Reseklubben.

Avresa sker 06.00 från Stockholm och beräknad hemkomst är tidigast 01.00 natten till måndag. Exakt information om tider och plats mejlas ut till resenärerna senast på lördag.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Efter en förtur till säsongare har nu matchbiljetterna till bortastå släppts upp till allmänheten. Biljetterna kostar 160 kronor styck och man kan köpa max fyra biljetter. Matchbiljett ingår inte i busspriset och måste köpas på egen hand!

KÖP MATCHBILJETT HÄR

Riktlinjer angående covid-19

Restriktionerna för långfärdsresor är sedan den 15 juli lättade och därmed kan vi arrangera fullsatta bussresor. Det finns dock vissa riktlinjer som vi ber alla resenärer följa:

– Stanna hemma om du har det minsta sjukdomssymtom!

– Visa hänsyn till medresenärer och andra utomstående i samband med stopp och liknande.

– Tvätta händerna noga med tvål och vatten, i annat fall kommer även handsprit finnas tillgänglig vid påstigning på bussen