Samling i Vasaparken inför söndagens derby

Dela gärna!

På söndag är det dags att åka ut till Solna och i fiendeland sjunga hem ett derby och tre blytunga poäng till Blåränderna. Även om polisen försöker göra allt för att stoppa glädjen av att kunna fylla läktarna igen utan restriktioner så är vi 4000 Djurgårdare på kortsidan som ska ge allt och lite till för en derbyseger mot råttorna!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i Vasaparken och på pubarna däromkring, precis som vi brukar göra när det vankas derby i Solna. Vi sjunger upp tillsammans från 11.00!

Tänk på att det är vår stad och våra parker. Det innebär att vi lämnar Vasaparken så fin som den var när vi kom. Skita ner sig kan bajare hålla på med. Använd sopkorgar och liknande och visa respekt mot andra som råkar befinna sig i parken.

Pendeltåg till Solna!

Strax efter 13.00 går vi tillsammans ner mot station Odenplan där vi åker pendeltåg till Solna. Tåget går 13.25 från Odenplan och är framme 13.30 i Solna. Tänk på att ta väl hand om tåget och stationerna, MTR som sköter tågen är mycket tillmötesgående och hjälpsamma gentemot oss och vi vill gärna kunna fortsätta ha bra transport även kommande matcher.

Även gamla fina Östra station har öppet denna dag från klockan 11.00 och ordnar även buss ut till Friends. Boka bord och bussbiljett via 08 612 00 14!

På läktarna är det givetvis fullt fokus på att sjunga fram Djurgår’n och kriga precis lika hårt som vi vill att spelarna ska göra på planen, samtidigt som vi också bör protestera mot Polismyndighetens lögner och kollektiva bestraffningar.

Ge allt tillsammans på läktarna! Framåt Djurgår’n!