Stå upp om du älskar DIF – ikväll ska hela Hovet sjunga!

Dela gärna!

Ikväll är det ÄNTLIGEN dags att åter få se vårt kära Djurgår’n spela inför en fullsatt hemmaarena. Spelplatsen för detta evenemang är Johanneshovs Isstadion klockan 19.00 och deltagande lag är berömda Djurgårdens IF mot Leksands IF som även är känt för sina starka kopplingar till en roddklubb från Södermalm.

Först av allt, har du inte tänkt att bidra till stämningen genom att sitta tyst som en mus eller än värre lämna läktarna i minut 12 i varje period för att istället besöka någon av Hovets barer så kan du lika gärna stanna hemma!

Ikväll är kvällen då vi ska visa att Djurgårdsfamiljen åter är fullsatt och samlad och vi ska göra det som vi är kända för, nämligen att ge vårt älskade Djurgårdens IF ett sinnessjukt högljutt stöd och vi ska sjunga hem de blågrönvita till Dalarna där de är hemma.

Ikväll är det galakväll och du som har tänkt att bidra till en fanatisk inramning är välkommen och vi uppmanar självklart HELA jävla Hovet att stå upp och bidra till inramningen!

Samlas gör vi på pubarna runt Globen från 16.00, va inte rädd för att ta ton på pubarna och börja sjunga redan där och ta sedan med er stämningen in på Hovet.

Ikväll är vi tillbaka i full skala på gamla Hovet, låt oss visa det från sin bästa sida, sjung fram Djurgårdens IF till seger!