Premiär för DIF Hall of Fame – de första invalda hyllas på DIF-Rögle 7 oktober

Dela gärna!

Djurgårdens Alliansförening har tagit initiativ för att skapa ett DIF Hall of Fame, och nu är det dags att presentera de första nomineringarna. Hall of Fame ska bestå av medlemmar från Djurgårdens IF:s samtliga levande och nedlagda föreningar, och de första tre invalda kommer att presenteras under en ceremoni på isen inför matchen mellan Djurgår’n och Rögle på torsdag den 7 oktober.

Arbetet med Hall of Fame har skötts genom en exekutiv kommitté med representanter från till exempel alliansföreningen och Sällskapet Gamla Djurgårdare, samt Järnkaminernas sittande ordförande Viktor Adolfsson.

Se till att vara på plats på läktarna i god tid på torsdag för att hylla de första invalda personerna!

Läs mer om DIF Hall of Fame och kriterierna för att bli invald här!