Dubbla hemmamatcher på Hovet – stöd DIF på plats!

Dela gärna!

Denna vecka är det dags att återigen bege sig till Hovets läktare inte bara en utan två gånger! DIF spelar hemma både mot Rögle på torsdag och Frölunda på lördag. Som vi alla vet så har säsongen börjat svagt för våra hockeykrigare och nu ska vi se till att försöka göra vårt för att tillsammans med laget försöka vända trenden! Dra med en polare och sjung fram Djurgår’n på plats!

KÖP BILJETT TILL DIF-RÖGLE HÄR

KÖP BILJETT TILL DIF-FRÖLUNDA HÄR

Hylla legendarerna inför nedsläpp på torsdag!

Inför torsdagsmatchen mot Rögle på Hovet kommer de tre första invalda personerna i Djurgårdens IF:s Hall of Fame att presenteras. Det är några riktiga Djurgårdslegendarer som ska hyllas på plats denna afton så se till att vara på läktarna i god tid och hylla våra hjältar!

Läs mer om Hall of Fame här.