Åk med JK till Göteborg och Örebro för 400 kronor totalt!

Dela gärna!

Den sista veckan i oktober blir en riktigt intensiv Djurgårdsvecka som det redan nu är dags att planera inför. På bara fyra dagar har vi två bortaresor i Allsvenskan – först i Göteborg och sen i Örebro! För att maximera antalet Djurgårdare på plats har vi valt att subventionera bussresorna rejält så att man som JK-medlem endast behöver betala 400 kronor för båda resorna totalt.

Först ut är Göteborg borta torsdagen den 28 oktober på Gamla Ullevi, en måsteresa varje år för alla Djurgårdare. För att poängtera det så har vi subventionerat priset ner till endast 150 kronor för JK-medlemmar. Är du inte medlem kostar resan 310 kronor inklusive medlemskap i JK för 2021.

Bussen till Göteborg avgår klockan 11.00 från Stockholm och man är tidigast hemma i stan igen efter matchen vid cirka 03.00. Exakt reseinfo mejlas ut till alla resenärer senast på onsdagen den 27 oktober.

Medlem: Boka Göteborg borta här! (Mina sidor)

Icke-medlem: Boka Göteborg borta här!

På söndagen den 31 oktober väntar sedan Örebro borta, en resa ingen har någon ursäkt att missa. Den resan kostar 250 kronor för medlemmar och är du inte medlem kostar det 410 kronor inklusive ett JK-medlemskap.

Medlem: Boka Örebro borta här! (Mina sidor)

Icke-medlem: Boka Örebro borta här!

LAND OCH RIKE RUNT!