Cirka 18 000 sålda – fyll övre och resten av Stockholmsarenan mot Elfsborg!

Dela gärna!

Måndagen den 18 oktober är det äntligen dags. Efter nästan två år får vi äntligen fylla läktarna helt och hållet igen. DIF är serieledare med åtta matcher kvar att spela och varje match är som en final – vi har allt i egna händer. Elfsborg står för motståndet och just nu har runt 18 000 biljetter sålts. På Sofialäktaren är det hög tid att säkra din plåt nu, nedre delen är redan slutsåld och på övre återstår färre än 600 biljetter!

Det här blir den stora återkomsten till läktarna med allt vad det innebär – det blir alltså något du absolut inte vill missa! Dessutom är det en av bara åtta återstående matcher och Djurgår’n går för guldet! Var där och gör ditt jobb för att göra den drömmen till verklighet!

KÖP BILJETT HÄR