Vi ska vända detta tillsammans – gå på DIF-Luleå på torsdag!

Dela gärna!

Man kan tyvärr lugnt konstatera att DIF Hockey fått en ruskigt jobbig start på säsongen och ligger i botten av tabellen. Formen hemma på Hovet har varit obefintlig under 2021 och nu är det helt enkelt så att vi behöver konstatera att den enda vägen härifrån är uppåt och tillsammans. Vi ska vända det här ihop och vi på läktarna MÅSTE göra vårt oavsett vad som händer på isen. Det är inte acceptabelt att valfritt bondelag kommer och tar sig friheter på Hovet, det är och ska alltid vara vår borg.

På torsdag kommer Luleå till Stockholm och deras bortasektion är utsåld. Vi vet att det alltid kommer många bortasupportrar på en match som denna men vi vet också att om vi i kurvan har rätt inställning – då har inget lag någon chans mot oss. Se dig själv i spegeln och tänk efter hur mycket du själv tycker att du bidragit på de senaste matcherna. Det är få som kan vara nöjda både på läktare och på isen så låt oss börja prestera. Dra med en polare, sjung högt för Djurgår’n och var med när trenden vänder.

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirståndet öppet bakom A18

Precis som vanligt har vi vårt souvenirbås öppet bakom A18 och till denna match kommer det vara en del påfyllt i storlekar och annat som saknats de senaste matcherna. Vi har bland annat halsdukar, t-shirts, tröjor, mössor, jubileums-USB och givetvis kan du också bli medlem i JK på plats. Vi tar kort, kontanter och Swish!