Samling i Globenområdet inför återkomsten till Stockholmsarenan!

Dela gärna!

På måndag är det dags att återigen fylla våra läktare, återvända till våra ordinarie platser och sjunga högt för vårt lag tillsammans! Djurgår’n tar emot Elfsborg på Stockholmsarenan. Det är vår riktiga återkomst till läktarna, men det är också ett viktigt toppmöte. Vi går för guldet med åtta omgångar kvar och det är din plikt att göra allt i din makt på läktarna för att den drömmen ska bli verklighet!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att vara på plats i området från tidigt och fylla upp pubarna runt Globentorget. Dessutom har Slaktkyrkan återigen öppet efter att restriktionerna släppt, de öppnar klockan 16.00. Dags att äntligen samlas och sjunga upp på riktigt, missa inte den möjligheten och se till att öva upp stämbanden redan på puben!

Vid 17.30 har Sofialäktaren uppmanat till en marsch på Arenavägen fram till Stockholmsarenan, läs mer om det här.

Souvenirbordet är tillbaka!

Nu när Djurgårdsfamiljen återigen släpps in som vanligt på matcherna så återvänder också JK:s souvenirbord till denna match. Vi kommer som tidigare att finnas i foajén högst upp på Sofialäktarens nedre sektion. Med oss kommer vi ha ett par olika t-shirts, halsdukar och vår jubileums-USB med många timmar långt filmmaterial från vår 40-åriga historia. Missa inte att säkra ditt exemplar på måndag!

På plats kan du också skriva upp dig till kommande bortamatcher mot Örebro och Göteborg samt bli medlem i JK. Vi tar kort, kontanter och Swish!