Hjälp DIF vända trenden hemma – sjung fram laget på Hovet!

Dela gärna!

Efter en lång förlustsvit var vi många som äntligen kunde glädjas åt en seger för hockeygrabbarna i lördags efter 5-2 uppe i Timrå. Nu är det dags att vi tillsammans ser till att vända trenden även hemma på Hovet.

Oskarshamn står för motståndet på torsdagskvällen och det är upp till oss som är på plats att sjunga fram Djurgår’n till en ny trepoängare!

Dra med en polare och sjung högt för DIF hela matchen! Vår inställning ska smitta av sig till våra spelare på isen.

KÖP BILJETT HÄR!

Nysläpp av Sergels torg-halsduk!

På torsdagens match släpper vi för första gången också vår Sergels torgs-mönstrade blåblåa halsduk från ifjol till försäljning över disk. Tidigare har den endast sålts via vår webshop. Halsduken kostar 200 kronor för medlemmar (annars 250 kronor) och säljs i vårt souvenirbås utanför A18. Vi öppnar cirka 18.15 och har även öppet i pauserna. Där kan du också köpa andra halsdukar, t-shirts, tröjor, vår jubileums-USB, medlemskap och skriva upp dig till kommande bortaresor. Vi tar kort, kontanter och Swish!