Åk med JK till Örebro på söndag – köp bussbiljett här!

Dela gärna!

På söndagen den 31 oktober väntar Örebro borta, veckans andra bortamatch och en resa ingen har någon ursäkt att missa. Den resan kostar 250 kronor för medlemmar och är du inte medlem kostar det 410 kronor inklusive ett JK-medlemskap.

Bussarna rullar klockan 13.00 från Stockholm på söndagen och man beräknas vara hemma tidigast runt 22.00 igen. All reseinfo mejlas ut till de som bokat, under lördagen.

Medlem: Boka Örebro borta här! (Mina sidor)

Icke-medlem: Boka Örebro borta här!

Matchbiljetter

Matchbiljett ingår inte i resan och JK har inga biljetter att sälja. Matchbiljett löses på egen hand via Örebros biljettsystem. Vår ståplats är redan utsåld men det finns biljetter kvar på sittplatssektionerna. Köp biljett här!

Pubsamling i Örebro

I Örebro välkomnas vi till krogen Villa Strömpis som har adressen Slottsparken 1. Stället öppnar klockan 13.00 och välkomnar Djurgårdare med att bland annat ta 100 kronor för en öl och en burgare. Väl mött!