Åk till Göteborg på torsdag – fyll femte bussen!

Dela gärna!

Den här veckan är det dags att stötta Blåränderna på bortaplan inte bara en utan två gånger.

Först ut är Göteborg borta torsdagen den 28 oktober på Gamla Ullevi, en måsteresa varje år för alla Djurgårdare. För att poängtera det så har vi subventionerat priset ner till endast 150 kronor för JK-medlemmar. Är du inte medlem kostar resan 310 kronor inklusive medlemskap i JK för 2021.

Bussen till Göteborg avgår klockan 11.00 från Stockholm och man är tidigast hemma i stan igen efter matchen vid cirka 02.30. Exakt reseinfo mejlas ut till alla resenärer senast på onsdagen den 27 oktober.

Vi har redan fyllt fyra bussar och är nu inne på den femte, som det återstår cirka 20 platser på. Boka din plats här:

Medlem: Boka Göteborg borta här! (Mina sidor)

Icke-medlem: Boka Göteborg borta här!

Matchbiljetter

Matchbiljett ingår inte i resan och JK har inga biljetter att sälja. Matchbiljett löses på egen hand via Göteborgs biljettsystem. Cirka 1 000 biljetter är redan sålda på vår stå- och sittplatssektion. Köp biljett här!

Pubsamling i Göteborg

I Göteborg välkomnas vi till puben John Scott’s Stable på Kyrkogatan 33 i Göteborg. Våra bussar går dit och därifrån tar vi oss sedan till fots gemensamt till Gamla Ullevi. Väl mött!