Över 17 000 sålda – fyll läktarna mot Halmstad på lördag!

Dela gärna!

Det återstår fyra matcher i Allsvenskan och vi ligger en poäng bakom ledande Malmö FF. Nu är det dags att sluta upp och sjunga upp för Djurgår’n och se till så att vi gör vårt yttersta! På lördag kväll 17.30 kommer Halmstad på besök till Stockholmsarenan och över 17 000 biljetter är sålda. Sofialäktaren nedre är redan slutsåld så nu fyller vi övre och resten av arenan!

KÖP BILJETT HÄR

Samling bakom Sofialäktaren!

Inför matchen är det dags att samlas i baren bakom Sofialäktaren på plan 4! Portarna slår upp redan klockan 14.00 med billigare pris i baren fram till klockan 16.00. Vi uppmanar alla att vara inne på läktarna senast 17.00! Då stänger även baren och den nedre baren är endast kiosker med folköl under matchen. Bar finns då istället på plan 5 högst upp på nedre. OBS! Åldersgräns på samlingen och i barerna är 20 år och endast de med biljett på Sofialäktaren nedre kommer in.

Läs mer om samlingen här!

JK finns på plats och säljer souvenirer på samlingen och i halvtid säljer vi sedan på det vanliga stället högst upp på Sofialäktaren nedre på plan 5.

Dubbel-DIF – stötta damerna i sista matchen!

Redan klockan 14.00 spelar DIF:s damer årets sista match där man möter svenska mästarna Rosengård på Stadion. Stötta tjejerna på plats på Stadion och värm upp inför herrarnas match på en gång! Man hinner gott och väl med kollektivtrafiken till Stockholmsarenan efteråt.

Köp biljett till dammatchen här!