Åk med JK till Norrköping – för 95 kronor!

Dela gärna!

Nästa bortamatch i Allsvenskan, den näst sista för året, spelas i Norrköping måndagen den 22 november. Vi hoppas bli många tusen Djurgårdare på plats som sjunger fram vårt lag och för att underlätta det släpper vi nu en bussresa som kostar endast 95 kronor för medlemmar. Är du inte medlem kostar resan 255 kronor men då ingår medlemskap i JK vilket är ett krav för att åka med.

Anledningen till att vi kan genomföra en så prisvärd resa är för att så många medlemmar stannade kvar med oss under pandemiåren och fortfarande är medlemmar, vilket gett JK en stark ekonomisk grund. Nu är det dags att spendera pengarna på kärnverksamheten och er medlemmar.

Bussarna kommer att avgå under eftermiddagen från Stockholm så passa på att ta halvdag eller gå tidigare från jobbet och åk med. Bussarna rullar klockan 15.00 från Stockholm och beräknas vara hemma i stan igen tidigast 23.00.

All information om resan mejlas ut till alla resenärer dagen innan avresa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

JK har inga matchbiljetter utan dessa måste lösas på egen hand av resenärerna. Biljetterna till vår ståplats och tilldelade sittplats är slut men det finns biljetter kvar på resten av arenan, köp biljett här!

Samling i Norrköping

I Norrköping samlas vi på krogen Hugo’s på Slottsgatan 118 där vi brukar samlas i Norrköping. Stället öppnar klockan 16.00 och vi tar oss sedan därifrån gemensamt till arenan.

Alla till Norrköping!