Gå på DIF Innebandys matcher i veckan – rabatt för JK-medlemmar!

Dela gärna!

Uppehåll i både fotbollen och hockeyn – men det finns ju alltid en Djurgårdsförening att stötta på plats! På söndag och på onsdag spelar DIF Innebandy två hemmamatcher i Erikdalshallen och som medlem i JK är du extra välkommen! Kan du visa upp medlemskap i Järnkaminerna så kostar biljetten endast 50 kronor jämfört med normala priset 125 kronor.

Erbjudandet gäller på dessa båda matcher:

Söndag 14 november 16.00 DIF-Jönköping

Onsdag 17 november 19.00 DIF-Helsingborg

Du betalar med Swish i dörren på Eriksdalshallen!

DIF:s herrar är nykomlingar i högstaligan SSL och har haft en väldigt tuff start med mycket skador och sjukdomar. Nu är det dags att börja klättra och med stöd från läktarna siktar Djurgår’n på segrar!

Läs mer på DIF Innebandys hemsida.